Снимка БулфотоОкръжната прокуратура в Стара Загора разследва умишлено убийство на 29-годишен мъж, съобщиха

...
Снимка БулфотоОкръжната прокуратура в Стара Загора разследва умишлено убийство на 29-годишен мъж, съобщиха
Коментари Харесай

Нападателят на мъжа от Гранит го убил с три куршума

Снимка Булфото

Окръжната прокуратура в Стара Загора разследва умишлено ликвидиране на 29-годишен мъж, оповестиха от пресцентъра на апелативната прокуратура в Пловдив, съобщи Нова тв.

``
реклама

На 22 август 2019 година, на тел. 112, е получено известие за открит погубен мъж в старозагорското село Гранит. На мястото, където е открит натрупа е изработен оглед. Установена е самоличността на убития мъж. По тялото му е имало три огнестрелни рани - в региона на гърдите, гръдния панер и коремната област. От местопроизшествието са конфискувани 8 бр. гилзи от оръжие, диаметър 7,65 и вещи със следи от кръв.

Назначени са и се правят съдебно-медицинска, дактилоскопна, балистична и ДНК експертизи. Разпитват се очевидци. Към сегашния миг няма арестувано лице, което да е привлечено в качеството на обвинен. Наказанието, което се предвижда е „ отнемане от независимост ” от 10 до 20 години.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Уйо (преди 9 секунди) Рейтинг: 33701 | Одобрение: 7261 [img]https://static.petel.bg/img/emoticons/grin.png[/img] Нали "жена му " е разправяла по какъв начин е чула да се отваря вратата и да чува един единствен изстрел? Сега излиза, че са били 8. 3 попадения от 8 изстрела от несъмнено метър разстояние. Доста неспокосана пукотевица или жертвата се е движела. Направо да прибират любовницата му за убийството.  7,62 (7,62 е калибъра), 8 гилзи. Прилича на ТТ. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР